flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Сокрутенка Сергія Євгеновича, м. Донецьк,

24 липня 2023, 15:31

Повідомлення по справі № 27/104б (905/424/23) за позовом: Бондаренко Ірини Олександрівни, м. Київ

за позовом: Бондаренко Ірини Олександрівни, м. Київ

до відповідача 1: Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), м. Київ

відповідача 2: Державного підприємства «СЕТАМ», м. Київ

відповідача 3: Андрусенко Аліни Миколаївни, м. Київ,

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідачів: Сокрутенка Сергія Євгеновича, м. Київ

про: визнання недійсним та скасування електронних торгів, оформлених протоколом №574265, акту про проведення електронних торгів та витребування з незаконного володіння рухомого майна,

в межах справи №27/104б про банкрутство Суб’єкта підприємницької діяльності – фізичної особи Бондаренко Ірини Олександрівни, м. Донецьк (РНОКПП: 2207315428)

Відповідно до рішення  Господарського суду Донецької області від 18.07.2023 суд вирішив :

Позовні вимоги Бондаренко Ірини Олександрівни, м. Київ до відповідача 1 – Шевченківського відділу державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), м. Київ, відповідача 2 – Державного підприємства «СЕТАМ», м. Київ, відповідача 3 – Андрусенко Аліни Миколаївни, м. Київ, про визнання недійсним та скасування електронних торгів, оформлених протоколом №574265, акту про проведення електронних торгів та витребування з незаконного володіння рухомого майна, задовольнити.

 

Визнати недійсними електронні торги за номером лоту №514327 з реалізації рухомого майна в кількості 53 позицій б/в, які були проведені 21.07.2022 Державним підприємством «СЕТАМ» та оформлені протоколом проведення електронного аукціону (торгів) № 574265.

 

Визнати недійсним акт про проведені електронні торги від 08.08.2022, затверджений в.о. начальника Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Н.В. Андросович, відповідно до протоколу проведення електронного аукціону (торгів) №574265.

 

Видати накази після набрання рішенням законної сили.

 

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.  

 

Рішення може бути оскаржено у Східний апеляційний господарський суд протягом двадцяти днів з дня складання повного судового рішення в порядку, передбаченому статтею 257 Господарського процесуального кодексу України..

Суддя О.В. Чернова

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112284146