flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін у справі №5/178б: Приватного підприємства «ЖИЛКОМСЕРВІС-ЛВ» смт.Володарськ

10 липня 2023, 18:00

У справі про банкрутство Приватного підприємства «ЖИЛКОМСЕРВІС-ЛВ»

Суддя              Е.В.Зекунов

 

Ухвалою суду від 06.07.2023 постановлено:

Судове засідання у справі №5/178 б про банкрутство Приватного підприємства «ЖИЛКОМСЕРВІС-ЛВ» призначити на 24.07.2023 об 11:30, каб.№412. Явка сторін не обов’язкова.

Зобов`язати Державну податкову службу України (04053, м. Київ, Львівська площа, б.8, код ЄДРПОУ 43005393) вирішити питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі; відповідне клопотання із заявою арбітражного керуючого про згоду на участь у справі надати суду.

Зобов`язати Державну податкову службу України до 19.07.2023 повідомити суд про порядок, спосіб та джерела оплати послуг арбітражного керуючого за виконання послуг ліквідатора Приватного підприємства «ЖИЛКОМСЕРВІС-ЛВ».

Зобов’язати Державну податкову службу України надати господарському суду свої пропозиції щодо можливості та доцільності здійснення подальшої судової процедури ліквідації у справі №5/178б про банкрутство Приватного підприємства «ЖИЛКОМСЕРВІС-ЛВ».

Зобов’язати Державну податкову службу України надати господарському суду наявну інформацію щодо призначення арбітражного керуючого у справі №5/178б про банкрутство Приватного підприємства «ЖИЛКОМСЕРВІС-ЛВ» у період з дати порушення даної справи про банкрутство.

Зобов’язати Державну податкову службу України надати господарському суду наявні документи витребувані ухвалою суду від 18.03.2019 від  Мангуської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Донецькій надати господарському суду Донецької області, а саме:

- відомості щодо юридичних чи фізичних осіб, які брали участь у справі і в якому процесуальному статусі, їх найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові за його наявності для фізичних осіб), їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання (для фізичних осіб); ідентифікаційні коди суб'єкта господарської діяльності за їх наявності (для юридичних осіб) або реєстраційний номер облікової картки фізичної особи-платника податків за його наявності, - якщо відповідні дані відомі; засоби зв'язку осіб, які брали участь у судовому процесі (телефон, факс, засоби електронного зв'язку тощо), - якщо вони відомі;

- документи, що направлялися до господарського суду Донецької області, в т.ч. іншими учасниками справи, з моменту порушення справи про банкрутство (24.10.2011р.) до втрати справи (липень 2014р.) для її відновлення.

Направити запит арбітражному керуючому Карпенко А.А. для встановлення чи призначався він арбітражним керуючим – ліквідатором Приватного підприємства «ЖИЛКОМСЕРВІС-ЛВ» у межах справи №5/178б?

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112044490