flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Відкритого акціонерного товариства «Трест «Артемшахтобуд», м.Горлівка в особі Шахтобудівельного управління №5 Відкритого акціонерного товариства «Трест «Артемшахтобуд» Дочірнього підприємства Державної холдингової компанії «Донбасшахтобуд», м.Дзе

04 липня 2023, 15:36

Справа №33/424

за заявою: Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, м.Слов’янськ

за позовом: Управління Пенсійного фонду України в м.Дзержинську, м.Дзержинськ

до відповідача: Відкритого акціонерного товариства «Трест «Артемшахтобуд», м.Горлівка в особі Шахтобудівельного управління №5 Відкритого акціонерного товариства «Трест «Артемшахтобуд» Дочірнього підприємства Державної холдингової компанії «Донбасшахтобуд», м.Дзержинськ

про стягнення 52917,59 грн

 

Суддя: Паляниця Ю.О.

 

за участю: Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, м.Слов’янськ

 

Ухвалою суду від 28.06.2023р. постановлено:

Призначити до розгляду заяву б/н від 23.06.2023р. Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області в судовому засіданні на 06.07.2023р. о 10:00 год. (зал №105).  

Зобов’язати заявника визначитись з прохальною частиною заяви, з огляду на те, що ухвалою від 25.02.2019р. було здійснено заміну сторони стягувача з Управління Пенсійного фонду України в м.Дзержинську на Торецьке об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.

Запропонувати боржнику надати письмові пояснення щодо заяви Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Присутність учасників розгляду заяви у судовому засіданні є не обов’язковою (ч.2 ст.120 Господарського процесуального кодексу України).

Участь у судовому засіданні можлива для учасників розгляду заяви виключно в режимі відеоконференції (за умови попереднього подання відповідної заяви в порядку норм ст.197 Господарського процесуального кодексу України).

Звернути увагу учасників справи на те, що проведення судового засідання у призначені дату та час буде залежати від реальної поточної ситуації у країні і місті Харкові та можливе виключно за наявності відносно безпечних умов для проведення такого засідання (перебування суддів, працівників суду за адресою суду).

Звернути увагу, що всі копії документів, що додаються до матеріалів справи та довіреності представників сторін повинні бути належним чином засвідчені відповідно до вимог п.2 ст.91 Господарського процесуального кодексу України. Крім того, п.5.26 «Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів» (ДСТУ 4163-2020) передбачено, що відмітка про засвідчення копії документа складається з таких елементів: слів «Згідно з оригіналом» (без лапок), найменування посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її власного імені та прізвища, дати засвідчення копії.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  

https://reyestr.court.gov.ua/Review/111886036