flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Селянського (фермерського) господарства "Прометей", с. Званівка Бахмутського району Донецької області та Журавльова Миколи Олександровича, с. Званівка Бахмутського району Донецької області, РНОКПП 3293003655

28 червня 2023, 17:23

Справа №905/756/23

 

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 26.06.2023, прийнято  позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі 905/756/23 за позовом Акціонерного товариства комерційний банк "Приватбанк" до Селянського (фермерського) господарства "Прометей" та Журавльова Миколи Олександровича про стягнення 320 049,90 грн. Розгляд справи вирішено здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначено на 20.07.2023 року о 15:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: 61022, м. Харків, проспект Науки, 5, в залі судових засідань № 104.                                   

Позивачу забезпечено участь повноважного представника в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Зобов’язано позивача направити відповідачам копії позовної заяви та доданих до неї документів на відому адресу електронної пошти відповідачів з накладенням кваліфікованого електронного підпису, відповідні докази надати суду. Запропоновано позивачу надати до суду докази на підтвердження перерахування на поточний рахунок відповідача кредитних коштів (належним чином завіреної копії платіжного доручення та підписаних виписок по рахунках).

Встановлено учасникам справи строки для подання заяв по суті справи, в тому числі відповідачу строк 15 днів з дня вручення цієї ухвали для подання відзиву на позов.

Повідомити сторони, що відповідно до ч. 7 ст. 252 ГПК України клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати у строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше 5 днів з дня отримання відзиву.

Повідомити сторони про те, що всі заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, а також будь-які інші документи  можуть бути подані засобами електронного зв`язку на електронну пошту суду inbox@dn.arbitr.gov.ua або через особистий кабінет в системі "Електронний суд". Вказані документи мають бути посвідчені електронним підписом. У разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді - звичайною поштою на офіційну адресу суду.

за позовом: Акціонерного товариства комерційний банк "Приватбанк"

до відповідача 1: Селянського (фермерського) господарства "Прометей"

відповідача 2: Журавльова Миколи Олександровича

про стягнення 320 049,90 грн

 

Суддя: Лобода Т.О.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/111768060