flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Товариства з обмеженою відповідальністю «Ейч Ар Гарант» (м.Маріуполь)

12 червня 2023, 16:08

Ухвалою від 08.06.2023

Прийняти до розгляду заяву Адвокатського об’єднання  «Альфа» м.Дніпро про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Ейч Ар Гарант» код ЄДРПОУ 37598904, м.Маріуполь, Донецька область.

Проведення підготовчого засідання призначити на 19.06.23 року о 10:00 год.   Засідання відбудеться у приміщенні суду, кабінет №412.

Повідомити заявника та боржника по дату, час та місце підготовчого засідання. Явку у засідання визнати необов`язковою.

Повідомити сторони, що у зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду тимчасово обмежено та запропоновано дистанційне спілкування шляхом електронного та поштового листування, судові засідання за особистої участі учасників судового процесу не проводяться.

Боржнику до дати проведення підготовчого засідання надати відзив на заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство з додатками, складений відповідно до ст.36 Кодексу України з процедур банкрутства та з урахуванням п. 6 ст. 39 цього Кодексу; копію відзиву та доданих до нього документів одночасно надіслати (надати) заявнику; докази направлення (вручення) відзиву і доданих до нього документів надати суду одночасно з відзивом.

За заявою кредитора (заявника): Адвокатського об’єднання  «Альфа» м.Дніпро

до боржника: ТОВ «Ейч Ар Гарант» м.Маріуполь, Донецька область  

про відкриття провадження у справі про банкрутство

Суддя Зекунов Е.В.

 

 (Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, каб. 412 .)

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/111398169