flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Комунального підприємства «Служба єдиного замовника» Авдіївської міської ради

31 травня 2023, 17:06

Справа №905/840/22

 

           за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Донецькі енергетичні послуги»

          до відповідача Комунального підприємства «Служба єдиного замовника» Авдіївської міської ради

           про стягнення 394 644,59 грн,

 

Суддя: Ніколаєва Л.В.

 

Ухвалою суду від 18.05.2023 постановлено:

 

         Повідомити Товариство з обмеженою відповідальністю «Донецькі енергетичні послуги» (позивач у справі), Комунальне підприємство «Служба єдиного замовника» Авдіївської міської ради (відповідач у справі) про оголошення перерви у судовому засіданні щодо розгляду справи по суті до 15.06.2023 об 11:00.

         Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: м. Харків, пр-т Науки, 5, каб. № 416 (4-й поверх).

 

         Явка представників учасників справи у судове засідання є необов'язковою.

 

         Звернути увагу учасників справи на те, що в умовах дії на території України воєнного стану з урахуванням наказу голови Господарського суду Донецької області від 28.02.2022 № 20, розпорядження голови Господарського суду Донецької області від 15.04.2022 № 9-р, рішення зборів суддів Господарського суду Донецької області №2 від 13.06.2022 та положень ст. 3 Конституції України:

        - доступ учасників справи до приміщення суду є обмеженим;

    - участь представників учасників справи у судовому засіданні можлива виключно в режимі відеоконференції (з попереднім поданням відповідної заяви в порядку ст. 197 Господарського процесуального кодексу України);

    - учасники справи мають право подати заяву про розгляд справи за відсутності їх представників;

       - проведення судового засідання у призначені дату та час буде залежати від реальної поточної ситуації у країні і м. Харкові та можливе виключно за наявності відносно безпечних умов для проведення такого засідання (перебування суддів, працівників суду за адресою суду);

       - заяви/клопотання та інші документи, що стосуються справи, можуть бути подані до суду шляхом їх надіслання на офіційну електронну адресу суду inbox@dn.arbitr.gov.ua або через систему «Електронний суд».

 

      Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

        

      Електронний варіант ухвали суду в мережі Інтернет за адресою:

      https://reyestr.court.gov.ua/Review/111054677