flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Фізичної особи-підприємця Бутко Владислава Сергійовича (м.Ясинувата, Донецька область)

10 травня 2023, 15:43

    Ухвалою від 03.05.2023

Відкладено підготовче засідання на 08.06.2023 року об 11:00 год. зал судового засідання №104.

Фізичній особі-підприємцю Бутко В.С. надати суду: відзив на позовну заяву; паспортні дані та відомості про фактичне місце проживання, адреси за якими може вестися офіційне листування або вручення офіційної кореспонденції та номер телефону; надати суду належним чином засвідчені копії відповідних доказів, у разі заперечення проти позовних вимог.

Копію відзиву, доданих до нього документів, а також поданих до суду інших пояснень одночасно надіслати (надати) позивачу. Докази направлення (надання) позивачу відзиву та інших документів надати суду.

Явка учасників справи не є обов`язковою.

 

За позовом  В.о керівника Костянтинівської окружної прокуратури, в інтересах держави в особі позивача Костянтинівської міської ради повноваження якої виконує Костянтинівська військова адміністрація Краматорського район Донецької області

до відповідача Фізичної особи-підприємця Бутко В.С.

про зобов’язання повернути водний об’єкт площею водного дзеркала 3,0 га, у зв’язку із закінченням строку дії договору оренди

Суддя Зекунов Е.В.

 

 (Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, каб. 412 .)

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/110667669