flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «ФПГ Юзбудмонтаж», м.Маріуполь, Донецька область

28 квітня 2023, 20:04

По справі №905/202/22

Ухвалою суду від 14.04.2023, суд постановив:

  1. Зобов`язати сторін висловити актуальну позицію щодо позовних вимог станом на теперішній час та щодо подальшого розгляду справи в умовах воєнного стану, у разі відсутності - суд розглядатиме справу за наявними матеріалами.

  2. Повідомити учасників справи, що заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення можуть бути ними подані в електронному вигляді з накладеним електронним цифровим підписом уповноваженої особи на електронну пошту суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) або через особистий кабінет в системі “Електронний суд” у строк - 20 днів з дати отримання даної ухвали.

  3. Учасникам справи письмово надати інформацію щодо актуальних засобів зв`язку, в тому числі надати (підтвердити) електронну адресу (e-mail), яка може використовуватися судом для надсилання процесуальних документів.

  4. Позивачу надати суду відомості (у разі наявності) щодо отримання позовної заяви з додатками відповідачем.

  5. Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на наявні електронні адреси учасників справи, іншими наявними альтернативними засобами зв’язку.

  6. Відповідно до ч. 2  ст. 12-1 Закону України “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України” повідомити відповідача про ухвалу суду від 14.04.2023, а також про ухвалу суду від 14.02.2022 про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання, шляхом розміщення відповідної інформації на офіційному веб-сайті судової влади України.

  7. Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає.

  8. Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

 

за позовом: Комунального підприємства «Компанія Вода Донбасу», м.Маріуполь, Донецька область в особі Слов’янського регіонального виробничого управління Комунального підприємства «Компанія «Вода Донбасу», м. Слов’янськ, Донецька область

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «ФПГ Юзбудмонтаж», м.Маріуполь, Донецька область

про витребування майна з чужого незаконного володіння

 

Суддя Ю.В. Макарова

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/110363535