flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін у справі №45/15б: СТОВ “Приморське”, ГУ ДПС у Донецькій області

14 квітня 2023, 12:00

за заявою кредитора (заявника) Державної податкової інспекції у Новоазовському районі Донецької області, м.Новоазовськ, Донецька область

до боржника Колективного сільськогосподарського підприємства Приморське, с.Приморське, Новоазовський район, Донецька область

про банкрутство

ліквідатор - арбітражний керуючий Маглиш Л.С.

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Ухвалою суду від 11.04.2023 постановлено:

Відкласти розгляд звіту ліквідатора про проведену роботу та ліквідаційного балансу, а також звіту про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат арбітражному керуючому на 16.05.2023 о 10:15год. Засідання суду відбудеться в приміщенні суду за адресою: м.Харків, проспект Науки, 5, каб. (зал судового засідання) №413.

Головному управлінню ДПС у Донецькій області до дати судового засідання надати суду письмові пояснення (за наявності) щодо звіту ліквідатора про проведену роботу та ліквідаційного балансу, а також звіту про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат арбітражному керуючому.

Явка представників учасників справи у засідання суду не є обов`язковою.

Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні поштові адреси учасників справи.

Ухвала набрала законної сили 11.04.2023 та оскарженню не підлягає.

 

 

 Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/110142946