flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичної особи-підприємця Башинського Сергія Сергійовича, м.Маріуполь, Донецька область

10 квітня 2023, 16:00

По справі №905/2293/21

Продовжити строк підготовчого провадження у справі №905/2293/21 на тридцять днів, до 02.05.2023 включно.

Відкласти підготовче судове засідання на 27.04.2023 року о 15:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, пр-т Науки, 5, каб № 309.

Явка учасників справи не є обов`язковою.

Запропонувати для прискорення документообігу в межах цієї справи надсилати документи з використанням офіційної електронної пошти суду: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) або телекомунікаційної мережі   Електронний суд.

Суд звертає увагу сторін на те, що місто Харків, де знаходиться Господарський суд Донецької області, перебуває під обстрілами, тобто існує загроза життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів, у зв'язку з чим доступ до приміщення суду учасникам справи обмежений та запропоновано дистанційне спілкування шляхом електронного та поштового листування, судові засідання за особистої участі учасників судового процесу не проводяться, участь у судовому засіданні можлива для учасників справи лише в режимі відеоконференції та відбудеться за умови процесуальній необхідності та наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні суду.

 

 

за позовом:  Приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Уніка", м. Київ

до відповідача: Фізичної особи-підприємця Башинського Сергія Сергійовича, м.Маріуполь, Донецька область

за участю  третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Публічного акціонерного товариства “Національна акціонерна страхова компанія  “Оранта”, м.Київ

про стягнення страхового відшкодування в розмірі 22 658,06грн

 

 

Суддя Ю.В. Макарова

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/109896636