flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Сокрутенка Сергія Євгеновича, м. Донецьк

28 березня 2023, 16:44

Повідомлення по справі №27/104б (905/994/22) за позовом: Бондаренко Ірини Олександрівни, м. Київ

до відповідача 1: Сокрутенка Сергія Євгеновича, м. Донецьк,

відповідача 2: Сидоренко Олени Олександрівни, м. Донецьк,

відповідача 3: Мирноградського відділу державної виконавчої службі у Покровському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків), м. Мирноград Донецької області в особі начальника відділу Іванової Тетяни Григорівни,

відповідача 4: Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), м. Київ в особі державного виконавця Бойко Марії Дмитрівни

про: визнання неправомірною та скасування постанови про відкриття виконавчого провадження, визнання незаконним та скасування акту державного виконавця, витребування з незаконного володіння частки у статутному капіталі.

 

Відповідно до ухвали Господарського суду Донецької області від 17.03.2023 суд ухвалив:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №27/104б (905/994/22). Справу №27/104б (905/994/22) розглядати за правилами загального позовного провадження.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідачів – приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Цукурову Світлану Сергіївну (01032, м.Київ, вул. Саксаганського, буд. 113-А, кв. 2).

Підготовче засідання призначити на 16.05.2023 о 14:00год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання №313.       

Встановити відповідачам строк для подачі відзиву на позовну заяву до 07.04.2023 та строк для подання заперечень на відповідь позивача на відзив, якщо такі будуть подані, - протягом 5 днів з дня їх отримання. Попередити відповідачів, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу строк для подання до суду відповіді на відзив, якщо такий буде подано, - протягом 5 днів з дня його отримання.

Повідомити учасників справи про дату, час та місце судового засідання альтернативними засобами зв’язку. Явка сторін у судове засідання є необов’язковою.

Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України, та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Ухвала складена та підписана 17.03.2023.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

 

Суддя О.В. Чернова

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/109644389