flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю «АС» (Донецька область, м.Волноваха)

27 березня 2023, 16:48

Справа №905/695/22

 

   Ухвалою Господарського суду Донецької області від 26.09.2022 позовну заяву прийнято до розгляду, відкрито провадження у справі. Справу вирішено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання.

            Повідомити учасників справи про дату, час і місце проведення судового засідання.

Роз`яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

 

за позовом: особи, якій законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб - заступник керівника Черкаської окружної прокуратури в інтересах держави в особі виконавчого комітету Червонослобідської сільської ради Черкаського району Черкаської області.

до Товариства з обмеженою відповідальністю «АС»

про стягнення 73244,55 грн.

 

Суддя: Говорун О.В

 

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, каб. № 104

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/106503049