flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: ТОВ “Паріс” (м.Київ), ТОВ "Флоріда-Трейд" (м.Донецьк) та АК Рабан М.Т. (м.Луцьк)

24 березня 2023, 15:40

Ухвалою від 15.03.2023 відкладено розгляд справи №910/22334/15.

Зобов`язати голову комітету кредиторів організувати та провести засідання комітету кредиторів з розгляду питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі; протокол засідання комітету кредиторів та відповідне клопотання із заявою арбітражного керуючого про згоду на участь у справі надати суду.

Комітету кредиторів вирішити на засіданні комітету кредиторів питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі.

Кредиторам у справі надати суду та голові комітету кредиторів свої пропозиції щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі.

Повідомити учасників с.2прави, що наступне судове засідання буде призначено після надходження клопотання про призначення ліквідатором у справі разом із відповідним протоколом засідання комітету кредиторів та заявою арбітражного керуючого про згоду на участь у справі.

 

за зіваю: ТОВ  “Паріс”

до боржника: ТОВ "Флоріда-Трейд"

про банкрутство  

Суддя  Зекунов Е.В.

 

 (Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, каб. 412 .)

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/109644381