flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "ФІДЛАЙФ"

13 березня 2023, 17:27

За позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю "Біохем Україна" (03150, місто Київ, вулиця Антоновича, будинок 51; ідентифікаційний код юридичної особи 37866538)

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "ФІДЛАЙФ" (84402, Донецька обл.,Лиман,вул.Оборони,буд. 231; ідентифікаційний код юридичної особи 40514620)

про стягнення 319822,47 грн.

Справа № 922/1372/22

Ухвалою суду від 27.11.2022 вирішено:

  1. Прийняти до провадження справу № 922/1372/22.

  2. Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання.

3.Зобов’язати позивача направити за  місцем  реєстрації   та  електронну адресу відповідача mail@feedlife.com.ua копію позовної заяви з додатками та докази направлення надати суду протягом 5 днів з дня  вручення  цієї ухвали.

4.Запропонувати відповідачу подати відзив протягом 15 днів з дня вручення цієї ухвали. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються докази, які підтверджують обставини на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

У разі отримання відзиву позивачем, запропонувати йому подати відповідь на відзив протягом 7 днів з дня його одержання, в порядку передбаченому ч.ч.3-6 ст.165 ГПК України.

Звернути увагу відповідача, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд згідно ч.9 ст.165 Господарського процесуального кодексу України вирішує справу за наявними матеріалами.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Повідомити учасників справи, що заяви усі заяви по суті справи та з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі «Електронний суд» або електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом).

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи та або/ телефонограмою. Інформацію щодо роботи суду можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.uа

Відповідно до ст.235 Господарського процесуального кодексу України ухвала набрала законної сили з дати її постановлення (підписання) та оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.                  

Суддя Зельман Ю.С.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/107530198