flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін у справі №905/629/22: ТОВ «ЛОДЖИСТІК ДОН», ТОВ «ШУРФ І КО»

20 лютого 2023, 17:01

за заявою кредитора (заявника) Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛОДЖИСТІК ДОН», Донецька область, м.Слов`янськ

до боржника: Товариства з обмеженою відповідальністю «ШУРФ І КО», Донецька область, м.Маріуполь

про банкрутство

розпорядник майна арбітражний керуючий Потупало Н.І.

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Постановою від 15.02.2023 вирішено:

Припинити процедуру розпорядження майном боржника Товариства з обмеженою відповідальністю «ШУРФ І КО», м.Маріуполь, Донецька область.

Припинити повноваження розпорядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю «ШУРФ І КО» арбітражного керуючого Потупало Наталії Ігорівни.

Задовольнити клопотання про визнання банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

Визнати Товариство з обмеженою відповідальністю «ШУРФ І КО» (87500, Донецька обл., м.Маріуполь, вул. Італійська, буд. 136А, код ЄДРПОУ 43835261) банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

Ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю «ШУРФ І КО», м.Маріуполь, Донецька область призначити арбітражного керуючого Потупало Наталію Ігорівну (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1167 від 02.07.2013, адреса: м.Київ, Вознесенський узвіз, буд.10а, оф.213).

Встановити ліквідатору Товариства з обмеженою відповідальністю «ШУРФ І КО» арбітражному керуючому Потупало Н.І. основну грошову винагороду у розмірі трьох мінімальних заробітних плат за кожен місяць виконання нею своїх обов`язків за рахунок коштів одержаних боржником в результаті господарської діяльності.

Оприлюднити на офіційному веб-порталі судової влади України оголошення про визнання юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю «ШУРФ І КО» (87500, Донецька обл., м.Маріуполь, вул. Італійська, буд. 136А, код ЄДРПОУ 43835261) банкрутом.

Ліквідатору по закінченні ліквідаційної процедури подати до господарського суду на затвердження звіт та ліквідаційний баланс банкрута у відповідності до вимог статті 65 Кодексу України з процедур банкрутства.

Копію постанови направити банкруту, ліквідатору, кредитору, державній виконавчій службі, державному реєстратору та органу державної податкової служби за місцезнаходженням банкрута, державному органу з питань банкрутства.

Постанова набирає законної сили в порядку частини 4 статті 9 Кодексу України з процедур банкрутства з моменту її прийняття 15.02.2023 та може бути оскаржена до Східного апеляційного господарського суду шляхом подачі апеляційної скарги у строки передбачені ГПК України.

Постанову складено та підписано 15.02.2023.

                                                      

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/108984472