flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватного акціонерного товариства «Слов’янський машинобудівний завод» та фізичної особи Придворова Вадима Анатолійовича, м. Слов’янськ

30 січня 2023, 22:09

Справа № 905/3/23

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 27.01.2023 суд ухвалив:

1.Прийняти   позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі 905/3/23.

  1. Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

  2. Підготовче засідання у справі призначити на 06.03.2023 року о 12:00 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання № 322 

Явку повноважних представників сторін визнати НЕ обов’язковою.                                

  1. Роз`яснити учасникам справи, що в умовах дії режиму воєнного стану, з міркувань безпеки та враховуючи приписи ст. 3 Конституції України, судове засідання може бути перенесене на іншу дату, про що сторони будуть повідомлені.

  2. Запропонувати відповідачам надати суду: відповідно до ст. 165 Господарського процесуального кодексу України   відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; одночасно надіслати позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів, докази такого направлення надати суду до початку підготовчого засідання.

  3. Звернути увагу відповідачів, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд згідно ч.9 ст.165 Господарського процесуального кодексу України вирішує справу за наявними матеріалами.

  4. Звернути увагу учасників справи, що відповідно до ст. 196 Господарського процесуального кодексу України учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі учасники справи, судовий розгляд справи здійснюється на підставі наявних у суду матеріалів.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі «Електронний суд» або електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом).

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи та або/ телефонограмою. Інформацію щодо роботи суду можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.uа

Відповідно до ст.235 Господарського процесуального кодексу України ухвала набрала законної сили з дати її постановлення (підписання) та оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

за позовом Акціонерного товариства комерційний банк «Приватбанк»

        до відповідача 1 Приватного акціонерного товариства «Слов’янський машинобудівний завод»

до відповідача 2: фізична особа Придворов Вадим Анатолійович

про стягнення 3089349,76 грн

Суддя  Ю.С.ЗЕЛЬМАН

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://reyestr.court.gov.ua/Review/108625372