flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Приватного акціонерного товариства “Геркулес”, Приватного підприємства “Український продукт”

24 січня 2023, 16:24

У справі №905/2030/19 (905/133/20)

 

за позовною заявою: Акціонерного товариства “Банк Кредит Дніпро”,  м.Київ

до відповідача 1: Товариства з обмеженою відповідальністю “Провінція Плюс”, м.Київ

до відповідача 2: Приватного акціонерного товариства “Геркулес”, Донецька область, м.Краматорськ

за участю третьої особи,  яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача: Приватного підприємства “Український продукт”, м.Донецьк

за участю третьої особи,  яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача 1: приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Погорєлова Броніслава Сергійовича, м.Київ 

про визнання недійсним договору купівлі-продажу нерухомого майна від 22.02.2016 (посвідченого приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Погорєловим Б.С. та зареєстрований в реєстрі нотаріальних дій за реєстровим №387)

 

Суддя              М.О. Лейба

 

         Ухвалою суду від 20.01.2023 постановлено:

  Прийняти справу №905/2030/19 (905/133/20) до свого провадження.

Розгляд справи розпочати спочатку зі стадії розгляду по суті.

Судове засідання призначити на 15.02.2023 об 11:00год, яке відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, проспект Науки, 5, каб. (зал судового засідання) №413.

З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників сторін подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі Електронний суд.

Повідомити сторін, що участь у судовому засіданні можлива для учасників судового процесу виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні поштові адреси сторін.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набрала чинності з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

 

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/108514833