flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Акціонерного товариства «Таскомбанк», м.Київ, Товариства з обмеженою відповідальністю «Костянтинівський завод металургійного обладнання», м.Костянтинівка, Донецька область, арбітражного керуючого Карауш Ю.В., Костянтинівського ВДВС у Краматорсько

30 грудня 2022, 15:34

Справа № 905/1029/22

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 26.12.2022 :

  1. Прийняти до розгляду заяву Акціонерного товариства «Таскомбанк», м.Київ, про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Костянтинівський завод металургійного обладнання» код ЄДРПОУ 25599771, м.Костянтинівка, Донецька область.

  2. Проведення підготовчого засідання призначити на 09.01.23 року об 11:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні суду, кабінет №412 .

  3. Повідомити заявника та боржника по дату, час та місце підготовчого засідання. Явку у засідання визнати необов`язковою.

З огляду на тимчасове призупинення направлення поштової кореспонденції в Господарському суді Донецької області у зв`язку з відсутністю фінансування суду на відправлення вихідної поштової кореспонденції з 22.02.2022 направлення цієї ухвали здійснити шляхом електронного листування на відомі адреси електронної пошти та шляхом розміщення відповідного оголошення на офіційній сторінці Господарського суду Донецької області веб-порталу «Судова влада України».

  1. Примірники даної ухвали надіслати: заявнику; боржнику; органу державної виконавчої служби за місцезнаходженням боржника; державному реєстратору за місцезнаходженням боржника.

  2. Боржнику до дати проведення підготовчого засідання надати відзив на заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство з додатками, складений відповідно до ст.36 Кодексу України з процедур банкрутства та з урахуванням п. 6 ст. 39 цього Кодексу; копію відзиву та доданих до нього документів одночасно надіслати (надати) заявнику; докази направлення (вручення) відзиву і доданих до нього документів надати суду одночасно з відзивом.

  3. Заявнику до дати проведення підготовчого засідання надати суду письмові пояснення щодо забезпеченості вимог із зазначенням, по кожному кредитному договору окремо, розміру забезпеченості з посилання на договір забезпечення.

  4. Повідомити учасників справи про банкрутство, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

  5. З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку ч.3 ст.196 Господарського процесуального кодексу України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та оскарженню не підлягає

 

У справі за заявою Акціонерного товариства «Таскомбанк»

про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Костянтинівський завод металургійного обладнання»

 

Суддя  Е.В. Зекунов

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/108133388