flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідачів: 1) ПрАТ «Металургійний комбінат Азовсталь», 2) Компанія Barlenco LTD, 3) Компанія Metinvest B.V.

13 грудня 2022, 17:33

У справі № 905/993/21:

за позовом позивача 1: Нікішаєва Сергія Васильовича,, м.Київ

та позивача 2: Богдана Геннадійовича, с.Петропавлівське, Бориспільський район, Київська область,

до відповідача 1: Приватного акціонерного товариства «Металургійний комбінат Азовсталь», м.Маріуполь, Донецька область

до відповідача 2: Компанія Barlenco LTD, Nicosia, Cuprus (Компанія Барленко ЛТД, Нікосія, Кіпр)

до відповідача 3: Компанія Metinvest B.V., Amsterdam, Nederlandes (Компанія Метінвест Б.В., Амстердам, Королівство Нідерланди)

про визнання недійсним правочину щодо застосування до позивачів процедури примусового викупу належних їм на праві власності акцій та солідарне стягнення збитків

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Ухвалою суду від 08.12.2022 постановлено:

Оголосити перерву у підготовчому засіданні до 20.01.2023 о 12:00год. Засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м.Харків, пр.Науки, 5, каб.зал судового засідання № 105.

  Явка представників сторін визнана не обов'язковою.

  З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.

  Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі Електронний суд».

Підготовче засідання 20.01.2023 о 12:00год. провести в режимі відеоконференції за участю представника позивачів адвоката Погрібної С.О.           

 Повідомити інших учасників справи, що участь у підготовчому судовому засіданні можлива для сторін виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать можливість та безпеку проведення підготовчого засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

 У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об’єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

 Ухвала набрала законної сили  08.12.2022 та оскарженню не підлягає.

 Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи.

 Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

 

 Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/107766842