flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «МАЛ-ЮСТ», м.Слов'янськ

29 листопада 2022, 16:10

Справа №905/7100/13

за заявою: №09-1-6/1013 від 16.11.2022р. Публічного акціонерного товариства «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» про поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчого документа до виконання та видачу дубліката наказу у справі:

за позовом: Публічного акціонерного товариства «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк», м.Київ в особі Обласного відділення ПАТ «Промінвестбанк» в м.Донецьк, м.Донецьк

 

до відповідача 1: Товариства з обмеженою відповідальністю «МАЛ-ЮСТ», м.Слов'янськ

 

до відповідача 2: Товариства з обмеженою відповідальністю «Донбаський будівельний альянс», м.Слов'янськ

 

про стягнення заборгованості шляхом звернення стягнення на предмет іпотеки

 

Головуючий суддя: Паляниця Ю.О.

Суддя: Левшина Г.В.

Суддя: Макарова Ю.В.

 

Ухвалою суду від 23.11.2022р. постановлено:

Призначити до розгляду заяву №09-1-6/1013 від 16.11.2022р. Публічного акціонерного товариства «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» в судовому засіданні на 06.12.2022р. о 15:00 год. (зал №415).  

Запропонувати відповідачам (боржникам) надати пояснення щодо заяви.

Присутність сторін у судовому засіданні є не обов`язковою (ч.2 ст.120 Господарського процесуального кодексу України).

Участь у судовому засіданні можлива для сторін виключно в режимі відеоконференції (за умови попереднього подання відповідної заяви в порядку норм ст.197 Господарського процесуального кодексу України).

Звернути увагу учасників справи на те, що проведення судового засідання у призначені дату та час буде залежати від реальної поточної ситуації у країні і місті Харкові та можливе виключно за наявності відносно безпечних умов для проведення такого засідання (перебування суддів, працівників суду за адресою суду).

Звернути увагу сторін, що всі копії документів, що додаються до матеріалів справи та довіреності представників сторін повинні бути належним чином засвідчені відповідно до вимог п.2 ст.91 Господарського процесуального кодексу України. Крім того, п.5.26 «Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів» (ДСТУ 4163-2020) передбачено, що відмітка про засвідчення копії документа складається з таких елементів: слів «Згідно з оригіналом» (без лапок), найменування посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її власного імені та прізвища, дати засвідчення копії.

Заяви, клопотання тощо, можуть бути подані засобами електронного зв`язку з використанням програми «Електронний суд» (за умови відповідної реєстрації в системі) або шляхом скерування їх (з засвідченням електронним цифровим підписом уповноваженої особи) на електронну адресу господарського суду Донецької області inbox@dn.arbitr.gov.ua.

Довести до відома сторін, що у зв’язку з недостатніми бюджетними призначеннями на 2022 рік та обмеженістю знаків поштової оплати (поштових марок), повідомлення сторін про рух справи буде здійснюватись переважно альтернативними способами (направлення процесуальних документів на повідомлені сторонами адреси електронної пошти, оформленням телефонограм, розміщенням оголошень на офіційному веб-сайті судової влади України тощо).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

Інформацію щодо руху справи можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі «Судова влада України» (dn.arbitr.gov.ua).

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  

https://www.reestr.court.gov.ua/Review/107506905