flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Маріупольської міської ради Донецької області (м.Маріуполь, Донецької області) та Товариства з обмеженою відповідальністю “Торговий флот Донбасу” (м.Маріуполь, Донецької області)

11 листопада 2022, 16:13

Повідомлення по справі №905/241/22 

за позовом: Маріупольської міської ради Донецької області, м.Маріуполь, Донецької області,

 до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Торговий флот Донбасу”, м.Маріуполь, Донецької області,          

про стягнення заборгованості з орендної плати за користування земельною ділянкою в сумі 174 796,93грн,-

 

Ухвалою суду від 04.11.2022:

 

 Призначено підготовче засідання на 21.11.2022 року о 13:00 год., зал судового засідання № 104a .

 Сторонам в строк до 21.11.2022 висловити позиції по справі в умовах воєнного стану та обставин, пов’язаних із захопленням м.Маріуполь.

 Відповідачу в строк до 15.11.2022 направити суду відзив на позовну заяву, з доказами його направлення позивачу (не виключається надсилання копії відзиву та додатних до нього документів в електронному вигляді, враховуючи загальновідомі обставини, які склалися у місті Маріуполь). При цьому, якщо докази не можуть бути подані з об'єктивних причин, позивач повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу (ч. 3, 4 ст. 80 Господарського процесуального кодексу України).

Явка сторін у судове засідання визнається необов’язковою.

Роз`яснено, що відповідно до положень ст.197 ГПК України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через особистий кабінет Електронного суду.

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об’єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

 Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи, а також шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень).

 

Суддя П.В. Демідова

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/107110544