flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги кредиторів : УПФУ в Ленінському районі м. Донецька; ТОВ «Технопарк-Донбас», пгт.Ялта, ТОВ «Донвуглеком», м.Донецьк; Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Донецькій області

07 листопада 2022, 16:57

По справі № 27/135б:

 

за заявою ліквідатора - арбітражного керуючого Захарко І.І.

про зміну (відсторонення) ліквідатора

 

у справі про банкрутство

 

за заявою ініціюючого кредитора Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м.Донецька

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “Інтерфіш”  м.Донецьк

 

Суддя Величко Н.В.

 

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 03.11.2022 постановлено:

 

  1. Призначити судове засідання з розгляду питання про відсторонення ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Інтерфіш" арбітражного керуючого Захарко Івана Ігоровича та призначення ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Інтерфіш" на 15.11.2022 о 12:15 год., що відбудеться у приміщенні суду, каб.№ 318.

  2. Визнати явку уповноважених представників сторін у судове засідання не обов’язковою.

  3. Запропонувати визначеному шляхом автоматизованого відбору арбітражному керуючому  Яуфман Олені Анатоліївні (свідоцтво № 2012 від 12.11.2021) до дати судового засідання подати суду  заяву про участь у справі № 27/135б з повідомленням про те, що вона не належить до жодної категорії осіб, зазначених у ч. 3 ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства, а також належним чином засвідчені копії наступних документів: свідоцтво арбітражного керуючого, договір страхування цивільної відповідальності арбітражного керуючого, докази сплати страхових платежів, страхове свідоцтво, свідоцтво про підвищення кваліфікації арбітражного керуючого, інформаційну довідку про досвід діяльності, довідку про організаційні та технічні можливості.

  4. Повідомити учасників справи, що заяви по суті, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, тощо можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

  5. З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю – рекомендувати у випадку загрози життю, здоров’ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

  6. Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи.   

  7. Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття (підписання) та оскарженню не підлягає.

Ухвала підписана 03.11.2022.

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   http://reyestr.court.gov.ua/Review/107110530/