flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичної особи-підприємця Олейника Руслана Анатолійовича, м. Маріуполь, Донецька область

04 жовтня 2022, 16:58

Справа №905/2305/21

Ухвалою від 21.09.2022 суд постановив:

Призначити підготовче судове засідання на  12.10.2022 року о 14:45 год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, пр-т Науки, 5, каб. № 309.

Явка учасників справи не є обов`язковою.

Учасникам справи висловити письмово свою позицію щодо можливості закриття підготовчого провадження та призначення розгляду справи по суті, а також розгляду справи без участі їх представників. У разі наявності заперечень щодо переходу до розгляду справи по суті - надати обґрунтовані письмові пояснення.

Учасникам справи надати (підтвердити) електронну адресу (e-mail) на яку судом будуть надсилатись процесуальні документи.

З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

Рекомендувати учасникам справи для прискорення документообігу в межах цієї справи, подавати заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення в електронному вигляді з накладеним електронним цифровим підписом уповноваженої особи на електронну пошту суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Роз`яснити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за окремим клопотанням, поданим в порядку, визначеному процесуальним законом, та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні суду.

 

за позовом: Громадської спілка “Організація колективного управління авторськими і суміжними правами”, м. Київ в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю “Ворнер Мьюзік Україна”, м.Київ

до відповідача: Фізичної особи-підприємця Олейника Руслана Анатолійовича, м. Маріуполь, Донецька область

про стягнення 56 750,00 грн.

 

Суддя Ю.В. Макарова

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/106378628