flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: фізичної особи-підприємця Майор Лариси Василівни, м.Маріуполь Донецької області та Маріупольскої міської ради, м.Маріуполь Донецької області

04 жовтня 2022, 16:55

Справа №905/1529/21

Ухвалою від 30.09.2022 суд постановив:

Зобов`язати сторін висловити свою позицію щодо подальшого розгляду справи, призначення розгляду справи  по суті в умовах воєнного стану, а також розгляду справи без участі представників сторін. У разі наявності заперечень щодо початку розгляду справи по суті - надати обґрунтовані письмові пояснення.

Повідомити учасників справи, що заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення можуть бути ними подані в електронному вигляді з накладеним електронним цифровим підписом уповноваженої особи на електронну пошту суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) або через особистий кабінет в системі «Електронний суд» у строк - 20 днів з дати отримання даної ухвали.

 Учасникам справи надати (підтвердити) електронну адресу (e-mail) на яку судом будуть надсилатись процесуальні документи.

 З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

 

за позовом фізичної особи-підприємця Майор Лариси Василівни, м.Маріуполь Донецької області,

до відповідача: Маріупольскої міської ради, м.Маріуполь Донецької області,

про скасування та визнання нечинним рішення Маріупольської міської ради №7/42-4034 від 29.05.2019 про відмову у поновленні строку оренди земельної ділянки; про визнання укладеною додаткову угоду про поновлення договору оренди земельної ділянки від 24.04.2014 в редакції позивача,

 

 

 

Суддя Ю.В. Макарова

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/106539262