flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Скрипнікової Людмили Іванівни, м.Маріуполь Донецької області та Садівничого товариства “Павлопіль” Маріупольського металургійного комбінату “Азовсталь”, м.Маріуполь Донецької області,

04 жовтня 2022, 16:54

Справа №905/1235/21

Ухвалою від 29.09.2022 суд постановив:

Зобов`язати сторін висловити свою позицію щодо подальшого розгляду справи, призначення розгляду справи  по суті в умовах воєнного стану, а також розгляду справи без участі представників сторін. У разі наявності заперечень щодо початку розгляду справи по суті - надати обґрунтовані письмові пояснення.

Повідомити учасників справи, що заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення можуть бути ними подані в електронному вигляді з накладеним електронним цифровим підписом уповноваженої особи на електронну пошту суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) або через особистий кабінет в системі «Електронний суд» у строк - 20 днів з дати отримання даної ухвали.

Учасникам справи надати (підтвердити) електронну адресу (e-mail) на яку судом будуть надсилатись процесуальні документи.

З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

 

за позовом Скрипнікової Людмили Іванівни, м.Маріуполь Донецької області,

до Садівничого товариства “Павлопіль” Маріупольського металургійного комбінату “Азовсталь”, м.Маріуполь Донецької області,

про визнання недійсним рішення загальних зборів

Суддя Ю.В. Макарова

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/106539261