flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Арбітражного керуючого Астахова Руслана Миколайовича

16 вересня 2022, 17:34

Справа № 905/697/22

 

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 15.09.2022 :

  1. Прийняти до розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Укрколорхім", м.Новомосковськ про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Завод кольорових металів", м.Бахмут (ЄДРПОУ 40448794).

  2. Проведення підготовчого засідання призначити на 03.10.22 року об 12:15 год. (засідання відбудеться у приміщенні суду, кабінет №407).

  3. Арбітражному керуючому Астахову Руслану Миколайовичу встановити строк до 25.09.2022р. для подачі заяви про участь у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Завод кольорових металів", м.Бахмут (ЄДРПОУ 40448794), у порядку ст.28 Кодексу України з процедур банкрутства.

  4. Боржнику до дати підготовчого засідання надати до суду відзив на заяву про відкриття провадження у справі із доданням відповідних доказів, складений відповідно до ст.36 Кодексу України з процедур банкрутства та з урахуванням п.6 ст.39 цього Кодексу, а також доказів направлення заявнику копії відзиву.

  5. Зобов`язати заявника надати суду додаткові відомості (за їх наявності), необхідні для вирішення питання про відкриття провадження у справі про банкрутство.

  6. Заборонити власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника та боржнику приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби.

  7. Копію ухвали направити заявнику, боржнику, арбітражному керуючому Астахову Руслану Миколайовичу, органу державної виконавчої служби за місцезнаходженням боржника, державному реєстратору за місцезнаходженням боржника.

  8. Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

  9. Явка у підготовче засідання учасників справи не обов’язкова. При цьому, учасники справи не позбавлені можливості подавати до суду клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

 

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Укрколорхім", м.Новомосковськ

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Завод кольорових металів", м.Бахмут (ЄДРПОУ 40448794)

про відкриття провадження у справі про банкрутство

 

Суддя  Г.В. Левшина

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://reyestr.court.gov.ua/Review/106252892