flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації "Донецькоблгаз", м. Краматорськ Донецької області, код 03361075

09 вересня 2022, 16:48

Справа № 905/320/22 за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю "Укргаз Енерго Поставка"

до Приватного акціонерного товариства "Інститут керамічного машинобудування "Кераммаш"

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача Приватне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації "Донецькоблгаз"

про стягнення 675 413,25грн,

 

 

Ухвалою господарського суду Донецької області від 05.09.2022 призначено підготовче засідання по справі на 11.10.2022 року о 10:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: 61022, м. Харків, проспект Науки, 5, в залі судових засідань № 104.

Рекомендовано у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи за їхньої відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України або про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Сторони мають право надсилати документи, що стосуються розгляду судових справ, без особистого прибуття до приміщення суду через особистий кабінет в системі "Електронний суд". У разі неможливості надсилання через систему "Електронний суд" - електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом). У разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді - звичайною поштою на офіційну адресу суду.

Повторно зобов’язано позивача в дводенний строк з моменту отримання ухвали направити копії заяв по суті справи з додатками на адресу третьої особи (позовної заяви, відповіді на відзив), докази чого надати суду (в разі неможливості направлення засобами поштового зв`язку, здійснити направлення на електронну пошту з накладенням кваліфікованого цифрового підпису та з наданням відповідних доказів до суду).

Продовжено Приватному акціонерному товариству по газопостачанню та газифікації "Донецькоблгаз" строк на подання письмових пояснень щодо позову та відзиву, а також на подання витребуваних судом документів до 05.10.2022. У разі подання пояснень, надати суду докази їх направлення іншим учасникам справи. У разі неможливості надати витребувані судом документи повідомити суд про причини ненадання.

 

Суддя: Лобода Т.О.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/106049607