flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “Фінансова компанія “Капітал Джірінг”, Акціонерного товариства “Альфа-Банк” ТОВ“Донбас-Індустрія” та ТОВ “Ділер”

31 серпня 2022, 16:36

Справа № 905/306/17

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 15.08.2022:

  1. Призначити розгляд заяви Товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Капітал Джірінг” про заміну сторони виконавчого провадження у справі №905/306/17 на 06.09.2022 року о 10:00 год., яке відбудеться у приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, пр.Науки, буд.5, каб. № 412.

  2. Явка учасників справи не є обов’язковою.

  3. Зобов’язати Акціонерне товариство “Альфа-Банк” та Товариство з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Цедент” до дати судового засідання надати суду оригінал Договору про відступлення права вимоги від 11.10.2019 №006-F/19-USВ/С від 11.10.2019 року.

  4. Зобов’язати Товариство з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Цедент” та Товариство з обмеженою відповідальністю “Екобудпостач” до дати судового засідання надати суду оригінал Договору факторингу №010-F/19-USВ від 11.10.2019 року.

  5. Запропонувати Боржникам до дати судового засідання надати суду:

- письмові пояснення на заяву Товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Капітал Джірінг” про заміну сторони виконавчого провадження у справі №905/306/17, документальне підтвердження та нормативне обґрунтування своїх доводів (докази направлення копій іншим учасникам).

  1. Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів по справі - надати їх суду до дати судового засідання, разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

  2. З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю – рекомендувати у випадку загрози життю, здоров’ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

  3. Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.

  4. Повідомити учасників справи, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

  5. Роз'яснити необхідність дотримання приписів ст.197 Господарського процесуального кодексу України при поданні клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

  6. Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні поштові адреси учасників справи.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набрала чинності з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.    

 

за позовом: Акціонерного товариства “Альфа-Банк”

до відповідачів: Товариства з обмеженою відповідальністю “Донбас-Індустрія” та Товариства з обмеженою відповідальністю “Ділер”

про: стягнення 66 608 410,58грн.

 

 

Суддя  Е.В. Зекунов

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/105746986