flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Товариства з обмеженою відповідальністю «Новгородський комунальний комбінат», м.Торецьк; Комунального підприємства “Компанія “Вода Донбасу”, м.Маріуполь в особі Торецького ВУВКГ Комунального підприємство “Компанія “Вода Донбасу”, м.Торецьк

12 серпня 2022, 17:50

По справі № 905/208/22:

 

у справі за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «Новгородський комунальний комбінат», м.Торецьк

до відповідача: Комунального підприємства “Компанія “Вода Донбасу”, м.Маріуполь в особі Торецького виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства Комунального підприємство “Компанія “Вода Донбасу”, м.Торецьк

про спонукання укласти договір

 

Суддя Курило Г.Є.

 

 

Ухвалою суду від 03.08.2022 постановлено:

 

  1. Запропонувати учасникам справи письмово висловити актуальну позицію по справі №905/208/22 в умовах воєнного стану, у тому числі щодо подальшого руху справи у строк до 25.08.2022.

  2. Позивачу строк до 25.08.2022 надати суду відповідь на відзив, докази направлення відповіді на відзив з додатками на адресу відповідача.

  3. Повідомити учасників справи, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України, та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

  4. З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю – рекомендувати у випадку загрози життю, здоров’ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

  5. Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

 

 Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   http://reyestr.court.gov.ua/Review/105547257/