flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Державного підприємства «Шахтоуправління «Південнодонбаське № 1»

13 липня 2022, 18:00

Справа №905/419/22  

позовну заяву Акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Донецька залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця»

до Державного підприємства «Шахтоуправління «Південнодонбаське № 1»

про стягнення штрафу у розмірі 134 520,00грн

Суддя  А.М. Устимова

Прийняти    позовну заяву Акціонерного товариства «Українська залізниця» (адреса місцезнаходження: Україна, 03150, місто Київ, вулиця Єжи Ґедройця, будинок 5; код ЄДРПОУ: 40075815) в особі Регіональної філії «Донецька залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця» (адреса місцезнаходження: 84400, Донецька обл., місто Лиман, вулиця Привокзальна, будинок 22; код ЄДРПОУ: 40150216) до Державного підприємства «Шахтоуправління «Південнодонбаське № 1» (адреса місцезнаходження: 85670, Донецька обл., місто Вугледар, вулиця Магістральна, 4; код ЄДРПОУ: 34032208) про стягнення штрафу у розмірі 134 520,00грн.  до розгляду та відкрити провадження у справі №905/419/22.

    Справу розглядати в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

Зобов’язати  Акціонерне товариство «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Донецька залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця» протягом 3 днів з моменту отримання ухвали суду направити на адресу електронної пошти ugnodon1@gmail.com відповідача копію позовної заяви та додатків до неї, докази чого надати суду.

Встановити відповідачу строк для подання заяви із запереченнями щодо розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, відзиву на позов та доказів, на яких ґрунтуються його заперечення – протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення йому цієї ухвали. Попередити відповідача, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.  

Повідомити, що учасники справи мають право подати до суду: позивач - відповідь на відзив, якщо такий буде подано,  - протягом 5 днів з дня його отримання; а відповідач - заперечення на відповідь позивача на відзив, якщо такі будуть подані, - протягом 5 днів з дня їх отримання.

Повідомити учасників справи, що відзив на позовну заяву (відзив), відповідь на відзив, заперечення та пояснення повинні відповідати вимогам частин третьої – шостої статті 165 Господарського процесуального кодексу України. Копії відзиву відповідача на позов, відповіді позивача на відзив, заперечень відповідача на відповідь та доданих до них документів повинні бути надіслані учасникам справи одночасно з їх направленням до суду.

 

Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань,    клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Запропонувати сторонам надати інформацію щодо актуальних засобів зв’язку, які може використовувати суд з метою їх повідомлення про рух справи, крім тих, інформація щодо яких наведена у позовній заяві.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає, набирає законної сили з моменту її підписання.

Копію цієї ухвали відповідно до положень статті 9 Господарського процесуального кодексу України направити учасникам справи до відома шляхом направлення на електронну пошту підприємств та направлення телефонограм.                                      

 

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  

https://reyestr.court.gov.ua/Review/104362607