flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: начальника Вугледарського відділу державної виконавчої служби у Волноваському районі Донецької області Східного міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м.Харків) Бойницької Ольги Анатоліївни

08 липня 2022, 15:42

У справі № 905/1098/21:

За скаргою: Товариства з обмеженою відповідальністю  “Машинері Груп”, м.Харків б/н б/д про визнання неправомірною бездіяльність начальника Вугледарського відділу державної виконавчої служби у Волноваському районі Донецької області Східного міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м.Харків) Бойницької Ольги Анатоліївни щодо виконання наказу Господарського суду Донецької області від 31.08.2021 №905/1098/21 та зобов'язання усунути допущене порушення при виконанні виконавчого документа у даній справі

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю  “Машинері Груп”, м.Харків

до відповідача: Державного підприємства “Шахта ім. М.С. Сургая”, м.Вугледар, Донецька область

про стягнення 429472,24грн.

 

 

 

Суддя              М.О. Лейба

 

 

 

 

 

Ухвалою суду від 23.06.2022 постановлено:

Призначити судове засідання з розгляду скарги на 19.07.2022 о 13:15год. Засідання відбудеться у приміщенні суду за адресою: м.Харків, проспект Науки, 5, каб. (зал судового засідання) № 413.

З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю – рекомендувати у випадку загрози життю, здоров’ю та безпеці представників учасників судового процесу подавати до суду заяви про розгляд скарги в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.

Повідомити учасників судового процесу, що заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.

Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників судового процесу виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні поштові адреси учасників справи.

Інформацію у справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набрала законної сили  23.06.2022 та оскарженню не підлягає.

 

 Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   http://reyestr.court.gov.ua/Review/104271354/