flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «Теком-Лізінг»; Закритого акціонерного товариства «Горлівське», м.Горлівка, Донецька область; ТОВ «УГК-2000», м.Єнакієве, Донецька область; ПрАТ «Янівське», смт.Княгинівка, м.Красний Луч; ТОВ «ЛугБур», м.Брянка

15 лютого 2022, 15:49

Справа: №42/78б

Ухвалою суду від 08.02.2022 суд  постановив:

Відсторонити арбітражного керуючого  Ареф’єва Антона Юрійовича від виконання повноважень ліквідатора у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Об’єднана вантажно–транспортна компанія” (код ЄДРПОУ 32287238).

Розгляд справи відкласти на 16.03.2022 об 11:15год.  Засідання суду відбудеться в приміщенні суду за адресою: м.Харків, пр-т Науки, 5, каб. (зал судових засідань) №413.

Зобов`язати голову комітету кредиторів організувати та провести засідання комітету кредиторів з розгляду питання про надання суду пропозицій щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором банкрута; протокол засідання комітету кредиторів та відповідне клопотання із заявою обраного арбітражного керуючого про згоду на участь у справі надати суду надати суду у строк до 16.03.2022.      

Комітету кредиторів вирішити на засіданні комітету кредиторів питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі.

Ухвала набрала законної сили 08.02.2022 та в частині відсторонення арбітражного керуючого від виконання повноважень ліквідатора у справі може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги до Східного апеляційного господарського суду у строки передбачені ГПК України.

          за заявою кредитора (заявника) Товариства   з обмеженою відповідальністю “ЛГ–КЛАСІК” м.Луганськ (правонаступника - Закритого акціонерного товариства “Криворізьке”, м.Брянка, Луганська область)

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “Об’єднана вантажно–транспортна компанія”, м.Єнакієве, Донецька область

про банкрутство

ліквідатор – арбітражний керуючий Ареф’єв А.Ю.

Суддя                                                                                                            М.О. Лейба

Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м.Харків, пр.Науки, 5, каб. (зал судових засідань) №413.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/103136364