flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Закритого акціонерного товариства «Горлівське», м. Горлівка, ТОВ «УГК-2000», м. Єнакієве, ПрАТ «Янівське», смт. Княгинівка, м. Красний Луч, Державне відкрите акціонерне товариства «Центральна збагачувальна фабрика «Киселівське», м. Торез

05 листопада 2021, 16:42

Справа: №42/78б

Ухвалою суду від 02.11.2021 суд  постановив:

Відкласти розгляд справи на 08.12.2021 об 11:00 год. Засідання суду відбудеться в приміщенні суду за адресою: м.Харків, пр-т Науки, 5, каб. (зал судових засідань) №413.

Ліквідатору до дати судового засідання надати суду звіт за підсумками проведення ліквідаційної процедури з документами, передбаченими статтею 65 Кодексу України з процедур банкрутства; організувати та провести засідання комітету кредиторів з розгляду звіту про виконану роботу в ході ліквідаційної процедури, протокольне рішення подати до суду.

Повідомити учасників у справі про банкрутство про місце, час та дату засідання суду.

 

за заявою кредитора (заявника) Товариства   з обмеженою відповідальністю “ЛГ–КЛАСІК” м.Луганськ (правонаступника - Закритого акціонерного товариства “Криворізьке”, м.Брянка, Луганська область)

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “Об’єднана вантажно–транспортна компанія”, м.Єнакієве, Донецька область

про банкрутство

ліквідатор – арбітражний керуючий Ареф’єв А.Ю.

 

 

Суддя            М.О. Лейба

 

Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м.Харків, пр.Науки, 5, каб. (зал судових засідань) №413.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/100773861