flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “ВУГЛЕЦЬ-С” (смт.Стіжківське)

18 червня 2021, 14:51

Справа №5006/5/38б/2012

Ухвалою суду від 09.06.2021р. ухвалено:

  1. Призначити  розгляд справи у судовому засіданні на 01.07.2021 року о 14:30 год., яке відбудеться у приміщенні суду (четвертий поверх, кабінет №407).

  2. Ліквідатору у строк  до 25.06.2021р. (включно) подати суду: звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута чи/або письмові пояснення щодо подальшого розгляду справи з додаванням розширеного звіту ліквідатора з відповідними додатками та з інформацією про наявність грошових коштів на рахунках боржника, станом на день судового розгляду справи; систематизованим переліком майна, що було реалізоване, із посиланням на відповідні документи, та майна, що входить до складу ліквідаційної маси і є нереалізованим станом на день судового розгляду справи.

  3. Явка ліквідатора в судове засідання обов`язкова.

  4. Попередити ліквідатора, що у разі невиконання вимог даної ухвали, судом на підставі ч.2 ст.135 Господарського процесуального кодексу України можуть бути застосовані заходи процесуального примусу у виді штрафу у сумі до п`ятдесяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

  5. Попередити  ліквідатора, що у разі невиконання вимог ухвал суду, суд вимушений буде  вжити заходи реагування передбачені  ст.246 Господарського процесуального кодексу України та направити відповідні відомості до Департаменту з питань судової роботи та банкрутства  Міністерства юстиції України для реагування.

  6. Копію ухвали направити сторонам, учасникам провадження у справі, у тому числі ліквідатору.

 

за заявою Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області в особі Маріупольського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “ВУГЛЕЦЬ-С” смт.Стіжківське

про банкрутство

ліквідатор - арбітражний керуючий Фірус А.О.

Суддя Левшина Г.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/97515888