flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги, Ліквідатора Колективного сільськогосподарського підприємства "Маяк" Арбітражний керуючий Кошева Альона Костянтинівна ( с. Бойковське, Донецька область)

14 червня 2021, 16:30

Справа № 45/185б

В провадженні Господарського суду Донецької області знаходиться справа №45/185б про банкрутство Колективного сільськогосподарського підприємства “Маяк”, с.Самойлове, Новоазовський район, Донецька область (код ЄДРПОУ 00694965).

Постановою суду від 07.11.2007 боржник визнаний банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура  строком на 3 місяці до 07.02.2008р. та призначений ліквідатор – арбітражний керуючий Кошева А.К.

У зв’язку з виниклою необхідністю строк ліквідаційної процедури по даній справі неодноразово продовжувався, про що були винесені відповідні ухвали суду.

Станом на теперішній час строк ліквідаційної процедури витік, звіт ліквідатора про проведену роботу та ліквідаційний баланс банкрута для затвердження суду не надані.

У зв’язку з викладеним прошу повідомити господарський суд про результати проведення ліквідаційної процедури Колективного сільськогосподарського підприємства “Маяк” та надати звіт про проведену роботу і ліквідаційний баланс банкрута з документами, передбаченими статтею 65 Кодексу України з процедур банкрутства.

 

 

за заявою кредитора (заявника) Державної податкової інспекції у Новоазовському районі, м.Новоазовськ, Донецька область

до боржника Колективного сільськогосподарського підприємства “Маяк”, с.Самойлове, Новоазовський район, Донецька область

про визнання банкрутом  

арбітражний керуючий Кошева А.К.

 

 

Суддя   М.О. Лейба