flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “ОЛТРЕЙД 2016”, м.Дніпро та Товариства з обмеженою відповідальністю “НОВІ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ”, м.Краматорськ, Донецька область

22 квітня 2021, 15:08

По справі №905/559/21

       Ухвалою суду від 19.04.2021 по справі №905/559/21, суд постановив:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю  “ОЛТРЕЙД 2016”, м.Дніпро б/н від 15.04.2021 про відкликання заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство, задовольнити частково.

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю “ОЛТРЕЙД 2016”, м.Дніпро про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “НОВІ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ”, м.Краматорськ, Донецька область,               залишити без розгляду.

Клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю “ОЛТРЕЙД 2016”, м.Дніпро про призначення розпорядником майна арбітражного керуючого Венську Оксану Олександівну    залишити без розгляду.

Заяву арбітражного керуючого Венської Оксани Олександрівни про участь у справі залишити без розгляду.

Відмовити Товариству з обмеженою відповідальністю “ОЛТРЕЙД 2016”, м.Дніпро у поверненні заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “НОВІ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ”, м.Краматорськ, Донецька область.

Клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю “НОВІ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ”, м.Краматорськ, Донецька область, викладене у попередньому відзиві на заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство, про надання строку для подання кінцевого відзиву, а також клопотання про виклик у судове засідання Заморуєва О.С. та     Заяц Є.В., залишити без розгляду.

Ухвала набрала законної сили з моменту її прийняття 19.04.2021 та може бути оскаржена в апеляційному порядку до Східного апеляційного господарського суду шляхом подачі апеляційної скарги через Господарський суд Донецької області у строки передбачені ГПК України.   

 

заяви кредитора (заявника) Товариства з обмеженою відповідальністю “ОЛТРЕЙД 2016”, м.Дніпро

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “НОВІ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ”, м.Краматорськ, Донецька область         

про відкриття провадження у справі про банкрутство

 

 

Суддя М.О. Лейба

 

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/96340804