flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги Рожкова Євгена Васильовича (м. Алушта, Автономна Республіка Крим), Столярова Сергія Станіславовича (м. Донецьк)

02 лютого 2021, 16:20

По справі №905/1924/20:

 Ухвалою Господарського суду Донецької області від 27.01.2021 справі постановлено:

  1. Відмовити у задоволенні заяви Компанії «Сардіч» про залишення позовної заяви без руху.

  2. Відмовити у задоволенні клопотання Компанії «ЕмСі КОППЕР ІНДАСТРІАЛ ЛТД» (MC COPPER INDUSTRIAL LTD) про витребування у Рожкова Є.В., Столярова С.С., Компанії SURREY DYNAMICS LTD, Товариства з обмеженою відповідальністю «Костянтинівський завод металургійного обладнання» та Компанії «Сардіч» (SARDICH LTD) документів.

  3. Відкласти підготовче засідання у справі на 17.02.2021  о 14:00. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м. Харків, пр-т Науки, 5, зал №104. Явку повноважних представників сторін та третьої особи визнати обов'язковою.

  4. Встановити відповідачу-4 у строк до 10.02.2021 надати суду: відповідно до    ст. 167 Господарського процесуального кодексу України   заперечення на відповідь на відзив; одночасно надіслати позивачу - копію заперечень на відповідь на відзив та доданих до неї документів, докази такого направлення надати суду.  

  5. Звернутися до Товариства з обмеженою відповідальністю «Костянтинівський завод металургійного обладнання» та державного реєстратора Костянтинівської районної державної адміністрації щодо надання інформації про персональні дані, зокрема, місце проживання (перебування), а також ідентифікаційні номери Рожкова Євгена Васильовича та Столярова Сергія Станіславовича, які були засновниками (учасниками) Товариства з обмеженою відповідальністю «Костянтинівський завод металургійного обладнання».  

  6. Ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

 

За позовом Компанії «ЕмСі КОППЕР ІНДАСТРІАЛ ЛТД» (MC COPPER INDUSTRIAL LTD) (MC COPPER INDUSTRIAL LTD)

до Рожкова Євгена Васильовича, Столярова Сергія Станіславовича, Компанії SURREY DYNAMICS LTD, Компанії «Сардіч».

про переведення прав та обов’язків покупця за договорами купівлі-продажу часток у статутному капіталі

 

Суддя  Хабарова М.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/94360878