flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги Рожкова Євгена Васильовича (м. Алушта, Автономна Республіка Крим), Столярова Сергія Станіславовича (м. Донецьк)

05 січня 2021, 15:25

          По справі №905/1924/20:

 Ухвалою Господарського суду Донецької області від 24.12.2020 про відкриття провадження у справі постановлено:

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/1924/20.

  2. Справу  розглядати за правилами загального позовного провадження.

  3. Залучити до участі у справі Товариство з обмеженою відповідальністю «Костянтинівський завод металургійного обладнання» (85103, Донецька обл., м.Костянтинівка, вул. Інженерна, 3)  третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів.

  4. Підготовче засідання у справі призначити на 20.01.2021 о 16:30. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр-т Науки, 5, зал №105. Явку повноважних представників сторін та третьої особи визнати обов'язковою.

  5. Запропонувати відповідачам-1, 2, 3, 4 надати суду: відповідно до   ст. 165 Господарського процесуального кодексу України   відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; одночасно надіслати позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів, докази такого направлення надати суду до початку підготовчого засідання.

  6. Встановити відповідачам-1, 2, 3, 4 строк для подання відзиву на позов - протягом 15 днів з дня вручення даної ухвали.

  7. Встановити    строк для подання пояснень третьою особою щодо позову    - протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення даної ухвали.

  8. Звернути увагу сторін на визначені   ст. 202 Господарського процесуального кодексу України наслідки неявки в судове засідання учасника справи.

  9. Рекомендувати учасникам справи на період карантинних заходів, введених Постановою Кабінету Міністрів України №211 від 11.03.2020 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою, факсом або дистанційні засоби зв`язку.

  10. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

 

За позовом Компанії «ЕмСі КОППЕР ІНДАСТРІАЛ ЛТД» (MC COPPER INDUSTRIAL LTD) (MC COPPER INDUSTRIAL LTD)

до Рожкова Євгена Васильовича, Столярова Сергія Станіславовича, Компанії SURREY DYNAMICS LTD, Компанії «Сардіч».

про переведення прав та обов’язків покупця за договорами купівлі-продажу часток у статутному капіталі

 

Суддя  Хабарова М.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: 

http://reyestr.court.gov.ua/Review/93854157