flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичної особи-підприємця Іванова Володимира В'ячеславовича ( м.Маріуполь, Донетська обл.)

05 січня 2021, 12:03

Справа №905/1084/20

Рішенням суду від 09.12.2020р. відмовлено повністю у задоволенні позовних вимог Приватного підприємства "Ремонтно-аварійна служба", м.Маріуполь до Фізичної особи-підприємця Іванова Володимира В'ячеславовича, м.Маріуполь, про визнання права власності на земельну ділянку площею 0,1008 га, за адресою: Донецька обл., м.Маріуполь, вул.Італійська, б.90, кадастровий номер 1412300000:04:004:0266, з цільовим призначенням для функціонування магазину, офісу, складу.

 

Закрито провадження у справі №905/1084/20 в частині позовних вимог Приватного підприємства "Ремонтно-аварійна служба", м.Маріуполь до Маріупольської міської ради в особі відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно про зобов'язання Маріупольську міську раду в особі відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно вчинити дії щодо внесення відповідного запису до державного реєстру щодо реєстрації прав власності на спірну земельну ділянку.

 

В судовому засіданні 09.12.2020р. оголошено вступну та резолютивну частини рішення.

 

Відповідно до ст.241 Господарського процесуального кодексу України рішення господарського суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Згідно з ч.1 ст.256 Господарського процесуального кодексу України апеляційна скарга на рішення суду подається протягом двадцяти днів. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Відповідно до п.4 Прикінцевих положень Господарського процесуального кодексу України під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), строк, визначений ст.256 Господарського процесуального кодексу України, продовжується на строк дії такого карантину.

До початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга подається до Східного апеляційного господарського суду через господарський суд Донецької області (п.8, 17.5 Перехідних положень Господарського процесуального кодексу України).

 

за позовом Приватного підприємства "Ремонтно-аварійна служба", м.Маріуполь

до відповідача 1 Фізичної особи-підприємця Іванова Володимира В'ячеславовича, м.Маріуполь

до відповідача 2 Маріупольської міської ради в особі відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, м.Маріуполь

за участю третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача 1 Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області в особі відділу у місті Маріуполі

про визнання права власності на земельну ділянку, зобов'язання вчинити дії

Суддя Левшина Г.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/93435855