flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги 1) ТОВ «БЮРО МАРКЕТ», м. Донецьк; 2) Фізичної особи підприємця Корюк І.В., с. Гранітне, Донецька область; 3) ТОВ « Лик-Дон», м. Донецьк; 4) ТОВ «Механік», м. Донецьк; 5) ТОВ «Промсоюз-2005», м. Донецьк

14 грудня 2020, 14:33

Справа: №42/176б

Ухвалою суду від 08.12.2020 суд  ухвалив:

Задовольнити заяву Приватного акціонерного товариства "Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча", м.Маріуполь, Донецька область про відновлення частини втраченого судового провадження.

Відновити втрачене судове провадження у справі №42/176б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Соціальне відродження Донбасу” на стадії процедури санації частково за наявними документами.

Усунути Пилипенко Сергія Валентиновича від виконання обов’язків керуючого санацією Товариства з обмеженою відповідальністю “Соціальне відродження Донбасу”.

Призначити розгляд справи на 19.01.2021 об 11:00год., яке відбудеться у приміщенні суду за адресою: м.Харків, пр. Науки, 5, каб. (зал судових засідань) №413.

Комітету кредиторів до дати судового засідання на засіданні комітету кредиторів розглянути питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення керуючим санацією боржника, в тому числі розглянути кандидатуру арбітражного керуючого Бугулян О.А., який самостійно звернувся до суду із відповідною заявою про участь у справі. Протокол зборів комітету кредиторів, на якому розглянуто питання щодо нової кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень керуючого санацією та відповідне клопотання надати до суду.

Повідомити учасників справи про місце, час та дату судового засідання. Явка учасників справи не є обов’язковою.

Ухвала набрала чинності 08.12.2020 та може бути оскаржена в частині відновлення втраченого судового провадження та усунення керуючого санацією до Східного апеляційного господарського суду через Господарський суд Донецької області в порядку та у строк, визначенні статтями 255-257 ГПК  України.

 

заява Приватного акціонерного товариства "Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча", м.Маріуполь, Донецька область

про відновлення частини втраченого судового провадження у справі №42/176б

за заявою  кредитора (заявника) Відкритого акціонерного товариства “Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча”, м.Маріуполь

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “Соціальне відродження Донбасу”, смт.Мирне, Тельманівський район Донецької області

про банкрутство

 

 

Суддя            М.О. Лейба

 

Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м.Харків, пр.Науки, 5, каб. (зал судових засідань) №413.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  http://reestr.court.gov.ua/Review/93397815