flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «БУДГУД» м. Донецьк (ЄДРПОУ 37133714) Товариства з обмеженою відповідальністю «Донецьке регіональне виробничо торгівельне об`єднання «Донецькпромресурси» м. Донецьк, (ЄДРПОУ 20345385)

26 листопада 2020, 13:08

Повідомлення по справі №905/3512/15

            Ухвалою від 23.11.2020 призначено до розгляду скаргу в судовому засіданні на 17.12.2020 на 12:30 год., яке відбудеться у приміщенні суду (каб.№ 318).

            Зобов`язано Краматорський міський відділ державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) у строк до 15.12.2020 надати суду:

- письмовий відзив на скаргу з урахуванням вимог, передбачених статтею 165 Господарського процесуального кодексу України, з викладенням мотивів повного або часткового відхилення вимог скаржника з посиланням на діюче законодавство;

- належним чином засвідчену копію матеріалів виконавчого провадження з примусового виконання наказів Господарського суду Донецької області від 09.03.2016 у справі №905/3512/15 (для долучення до матеріалів справи).

            Запропоновано боржникам у строк до 15.12.2019 надати суду відзив на скаргу з урахуванням вимог, передбачених статтею 165 Господарського процесуального кодексу України, з викладенням мотивів повного або часткового відхилення вимог скаржника з посиланням на діюче законодавство.

            Суд звертає увагу, що відповідно до п.17.1, п.17.3 «Перехідні положення» Господарського процесуального кодексу України, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи подання, реєстрація, надсилання процесуальних та інших документів, доказів, формування, зберігання та надсилання матеріалів справи здійснюється в паперовій формі; розгляд справи у суді здійснюється за матеріалами справи у паперовій формі.

            Положеннями ст. 7 Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг» передбачено, що оригіналом електронного документа вважається електронний примірник документа з обов`язковими реквізитами, у тому числі з електронним підписом автора або підписом, прирівняним до власноручного підпису відповідно до Закону України «Про електронні довірчі послуги».

            Електронний лист є офіційним, якщо містить вкладення з текстом документа у вигляді файлу, скріпленого електронним цифровим підписом.

            Документи, отримані електронною поштою без електронного підпису або каналами факсимільного зв`язку, не належать до офіційних, тому такі документи судом не розглядаються.

            Явка уповноважених представників визнана не обов`язковою.

            Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

 

 Суддя Н.В. Величко

 

Електронний варіант ухвал в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/93036388