flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги кредиторів ТОВ «Фінансова компанія «СТОІК» (м. Єнакієве), ТОВ «Інтерпромтехснаб ЛТД» (м. Єнакієве), ТОВ «Луганськшахтобудмонтаж» (м. Луганськ)

25 листопада 2020, 14:00

          По справі №908/2852/15:

 

 Ухвалою Господарського суду Донецької області від 18.11.2020 постановлено:

  1. Скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Райффайзен Лізинг Аваль» на дії ліквідатора банкрута арбітражного керуючого Ареф'єва  А.Ю. задовольнити частково. 

  2. Відсторонити арбітражного керуючого Ареф'єва А.Ю.  від виконання обов’язків ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатибудінвест».

  3. В іншій частині скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Райффайзен Лізинг Аваль» на дії ліквідатора банкрута арбітражного керуючого Ареф'єва А.Ю. відхилити.

  4. Призначити ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатибудінвест» арбітражного керуючого Сиволобова М.М. (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №451 від 12.03.2013).

  5. Зобов`язати арбітражного керуючого Ареф'єва  А.Ю.    передати ліквідатору банкрута Сиволобову М.М. протягом п`яти днів з дня отримання цієї ухвали бухгалтерську та всю іншу документацію Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатибудінвест» печатки і штампи, матеріальні та всі інші цінності.

  6. Зобов`язати виконавчий комітет Дружківської міської ради Донецької області внести запис до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про призначення ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатибудінвест» арбітражного керуючого Сиволобова М.М. (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №451 від 12.03.2013).

  7. Копію ухвали направити учасникам провадження у справі, арбітражному керуючому Сиволобову М.М., арбітражному керуючому Ареф'єву А.Ю. та виконавчому комітету Дружківської міської ради Донецької області.

Ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення, якщо інше не передбачено Господарським процесуальним кодексом України, Кодексом України з процедур банкрутства та може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції в порядку та строки, встановлені статтями 254-257 Господарського процесуального кодексу України, з урахуванням положень п. 4 розділу     Х «Прикінцеві положення» та п.п. 17.5 п. 17 Розділу ХІ «Перехідні положення» Господарського процесуального кодексу України.

 

За заявою боржника Товариства з обмеженою

відповідальністю «Карпатибудінвест»

про  банкрутство

 

Суддя  Хабарова М.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

           http://reestr.court.gov.ua/Review/93004385