flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги керуючого санацією Веселова Є.О. м.Сніжне, розпорядника майна Павл.кова О.В. м.Донецьк, ТОВ «СНС-ЛТД» м.Донецьк, ТОВ «Донбас-Мегасервіс» м.Донецьк, Астровської С.В. м.Шахтарськ

20 листопада 2020, 14:28

Справа № 27/166б

 

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 11.11.2020 :

1.Прийнято до провадження справу №27/166б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Витрен», м. Сніжне.

2.Розгляд справи №27/166б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Витрен» здійснювати відповідно до положень Кодексу України з процедур банкрутства.

3.Призначено клопотання Костянтинівської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області №75/9 від 18.01.16р. про відновлення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Витрен” до розгляду в судовому засіданні на  08.12.2020 року о 14:15 год., (зал № 412).

Керуючому санацією Веселову Є.О., розпоряднику майна Павлюкову О.В., кредиторам по справі до дати судового засідання надати суду письмові відомості щодо юридичних та фізичних осіб, які брали участь у справі і в якому процесуальному статусі, їх найменування та місцезнаходження; реєстр вимог кредиторів; відомості щодо місцезнаходження або можливого місцезнаходження копій матеріалів справи або даних стосовно таких копій; протокол загальних зборів кредиторів, на яких обрано комітет кредиторів; протоколи всіх засідань комітету кредиторів; затверджені судом план санації боржника та зміни до нього; баланси   та фінансові звіти   боржника; звіти керуючого санацією про проведену роботу та інші документи або їх копії, що направлялися до господарського суду Донецької області та розглядалися судом з дати порушення справи про банкрутство (з 04.11.2008) до втрати справи (до липня 2014); або письмові пояснення щодо неможливості їх надання,   письмову інформацію щодо відомої кредиторам адреси фактичного місцезнаходження керуючого санацією, розпорядника майна та кредиторів у справі.

Членам комітету до дати судового засідання надати суду протокол загальних зборів кредиторів, на яких обрано комітет кредиторів; протоколи всіх засідань комітету кредиторів, а також заяви і клопотання, що направлялися до господарського суду Донецької області   до втрати справи, або письмові пояснення щодо неможливості їх надання.

 

за заявою Управління Пенсійного фонду України в м.Сніжне;

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю «Витрен» м.Сніжне

про банкрутство

Суддя  Е.В. Зекунов

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://reestr.court.gov.ua/Review/92795219