flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги кредиторів Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «СТОІК» (м. Єнакієве), Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтерпромтехснаб ЛТД» (м. Єнакієве), Товариства з обмеженою відповідальністю «Луганськшахтобудмонтаж» (м. Луга

06 жовтня 2020, 15:33

По справі № 908/2852/15

 

За заявою боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “Карпатибудінвест” (84205, Донецька обл., м. Дружківка, вул. Машинобудівників, 35Б, ідентифікаційний код 36404613)

про банкрутство

арбітражний керуючий Ареф'єв А.Ю.         

 

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 29.09.2020 постановлено:

  1. Прийняти справу №908/2852/15 до свого провадження.

  2. Призначити розгляд справи на 21.10.2020 о 16:00. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м. Харків, пр-т Науки, 5, зал №105.

  3. Викликати для участі у судовому засіданні ліквідатора та кредиторів.      Явка ліквідатора та представників членів комітету кредиторів в судове засідання обов’язкова.

  4. Зобов’язати ліквідатора - арбітражного керуючого Ареф’єва А.Ю. до дати судового засідання надати суду та кредиторам у справі загальний звіт про проведену роботу станом на вересень 2020 року із зазначенням вжитих заходів щодо пошуку майна, його інвентаризації, збереження, оцінки та реалізації, виявлення та стягнення дебіторської заборгованості, розподілу отриманих від реалізованого майна коштів, тощо, з наданням первинних документів в підтвердження викладених у звіті фактів; реєстр вимог кредиторів, проміжний ліквідаційний баланс станом на вересень 2020 року.

  5. Зобов`язати ліквідатора - арбітражного керуючого Ареф’єва А.Ю. до дати судового засідання надати суду відзив на скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю “Райффайзен Лізинг Аваль”.

  6. Голові комітету кредиторів - Товариству з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія Стоік” до дати судового засідання організувати та провести засідання комітету кредиторів з розгляду звіту ліквідатора про проведену роботу та питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для заміни ліквідатора, протокол засідання, відповідне клопотання.

  7. Попередити ліквідатора - Ареф’єва А.Ю. та Голову комітету кредиторів - ТОВ “Фінансова компанія Стоік”  про можливість застосування заходу процесуального примусу у вигляді штрафу, встановленого ст. 135 Господарського процесуального кодексу України,  у розмірі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб за невиконання процесуальних обов`язків, зокрема ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу.

  8. Попередити ліквідатора - Ареф’єва А.Ю., що у разі невиконання або неналежного виконання останнім своїх обов`язків, судом буде застосовано приписи абз. 2 п.1 ч. 4 ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства, якими передбачено, що невиконання або неналежне виконання обов`язків, покладених на арбітражного керуючого, може бути підставою для відсторонення арбітражного керуючого від виконання ним своїх обов`язків, про що господарський суд виносить ухвалу.

  9. Копію ухвали направити всім учасникам справи.

  10. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud5006/.

 

Суддя Хабарова М.В.

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою: http://reyestr.court.gov.ua/Review/91872956