flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідачів та третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача 1 у справі №905/949/24: Товариство з обмеженою відповідальністю "PRO-NOVA", м. Варшава, Польща

15 серпня 2024, 15:58

За позовною заявою: Мілова Олександра Сергійовича, м.Київ

до відповідача -1: Товариства з обмеженою відповідальністю “Домашній Хліб”, м.Дружківка, Донецька область

до відповідача -2: Дружківської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області відділ з питань державної реєстрації, м.Дружківка, Донецька область

про спонукання виконати певні дії

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Ухвалою від 13.08.2024 постановлено:

 

 Оголосити перерву у підготовчому засіданні до 21.08.2024 о 10:30год., яке відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, проспект Науки, 5, каб. (зал судового засідання) №106.

Задовольнити усне клопотання представниці позивача адвокатки  Демидчук  Т.Ю. про проведення всіх судових засідань у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Підготовче засідання 21.08.2024 о 10:30год. провести в режимі відеоконференції за участі представниці позивача адвокатки Демидчук Т.Ю.

Повідомити відповідачів та третіх осіб, що участь у засіданні суду можлива виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать можливість та безпеку проведення судових засідань у приміщенні Господарського суду Донецької області.

З урахуванням обставин пов`язаних з дією воєнного стану на території України та поточною ситуацією у м.Харків (повітряні тривоги, обстріли, відсутність електропостачання) можливість проведення судових засідань в режимі відеоконференції обмежена,    у зв`язку з цим запропонувати сторонам подати до суду письмово викладені пояснення, доводи, міркування, які вони планували надавати у підготовчому засіданні; а також письмово висловити позицію щодо можливості закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Повідомити сторін про те, що у разі неможливості проведення підготовчого засідання 21.08.2024 в режимі відеоконференції, розгляд справи буде здійснюватися судом на підставі наявних матеріалів справи, поданих сторонами.

Явка представників сторін та третіх осіб у підготовче засідання не є обов`язковою.

          Ухвала набрала законної сили 13.08.2024 та оскарженню не підлягає.

 

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою: 

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/120993586