flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін у справі №905/801/24: 1. Російської Федерації в особі Генеральної прокуратури Російської Федерації, м.Москва,

23 липня 2024, 14:58

У справі № 905/801/24:

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Метро Кеш Енд Кері Україна”, м.Київ,        

до відповідача Російської Федерації в особі Генеральної прокуратури Російської Федерації, м.Москва,

про відшкодування майнової шкоди у розмірі 377725026,97 грн.

 

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від 11.07.2024 постановлено:

Відкласти розгляд справи на 25.07.2024 року о 16:00 год. зал судового засідання № 104.

Залучити до участі у справі Міністерство юстиції України (01601, м.Київ, вул.Городецького, 13; код ЄДРПОУ 00015622) третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача.

Залучити до участі у справі Донецьку обласну військово-цивільну адміністрацію (84306, Донецька область, м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого, 6; код ЄДРПОУ 00022473) третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача.

Зобов’язати позивача направити на адресу Міністерства юстиції України, Донецької обласної військово-цивільної адміністрації копію позовної заяви з додатками; докази направлення надати суду.

Зобов’язати Міністерство юстиції України та Донецьку обласну військово-цивільну адміністрацію надати суду та сторонам пояснення стосовно обставин, що викладені в позовній заяві.

Продовжити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву із урахуванням вимог ст.165 ГПК України до дати судового засідання. Докази надіслання позивачу копії відзиву на позовну заяву та доданих до нього документів надати до суду.

Повідомити сторони, що у зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду тимчасово обмежено.

Роз'яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Участь у засіданні суду в режимі відеоконференції відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать можливість та безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Повідомити учасників справи про обов`язок зареєструвати свій електронний кабінет в Єдиній інформаційно-телекомунікаційній системі (ЄСІТС) та можливість ознайомлення з матеріалами справи через ЄСІТС або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси сторін.

Ухвала набирає законної сили в день її підписання та оскарженню не підлягає.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/120393890