flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Зайцева Павла Ігоровича, Зайцева Миколи Павловича

27 червня 2024, 15:08

По справі: 905/840/24

 

Ухвалою  суду від 11.06.2024 залучено у якості третьої особи - 1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Зайцева Павла Ігоровича та залучено у якості третьої особи - 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Зайцева Миколу Павловича .

Встановлено залученим третім особам строк до 04.07.2024 (враховуючи час пересилання засобами зв`язку) для надання письмових пояснень по суті позовних вимог.                                                            

Відповідні заяви по суті справи повинні відповідати вимогам статей 161-165 ГПК України та мають бути подані у строк, визначений в ухвалі. Письмові докази подаються до суду в оригіналі або в належним чином засвідченій копії (ст.91 ГПК України).

З урахуванням введення в Україні воєнного стану повідомити про право учасників справи подати заяву про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

Участь представників учасників справи у судовому засіданні можлива виключно в режимі відеоконференції (з попереднім поданням відповідної заяви в порядку      ст. 197 ГПК України) поза межами приміщення суду та відбудеться лише за умови процесуальній необхідності та наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні суду.

Справу розглядає суддя: Макарова Ю.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/119677215