flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватного підприємства “Інвест Пром” (м.Алчевськ) та ФК «СТОІК» (м.Єнакієве).

04 червня 2024, 15:08

Справа №905/7796/13

Суддя по справі Огороднік Д.М.

Ухвалою  суду від 30.05.2024 постановлено:

1.Здійснити повторний електронний запит на автоматичне визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у даній справі.

  1. 2. Зобов'язання кредиторів Товариства з обмеженою відповідальністю “ФК “СТОІК” невідкладно розглянути питання про визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі №905/7796/13 і запропонувати таку кандидатуру господарському суду (разом із його заявою).

3.Зобов’язати кредиторів надати господарському суду свої пропозиції щодо можливості та доцільності здійснення подальшої судової процедури справі №905/7796/13 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “ФК “СТОІК”.

4.Запропонувати Головному управлінню ДПС у Донецькій області Державної податкової служби України (ЄДРПОУ ВП 44070187)  подати до суду заяву про заміну сторони її правонаступником.   

5.Роз`яснити учасникам справи, що відповідно до ч.1 п.1   ст.135 Господарського процесуального кодексу України   суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках за невиконання процесуальних обов`язків, зокрема ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу.

  1. Зобов’язати учасників справи зареєструвати електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов’язковому порядку відповідно до вимог ст. 6 Господарського процесуального кодексу України.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Направлення ухвали суду здійснювати до Приватного підприємства “Інвест Пром”, Товариства з обмеженою відповідальністю “Анвіра”, Державного підприємства “Антрацит”, Головного управління ДПС у Донецькій області, Державного підприємства “Вугільна компанія “Краснолиманська”.          

 

 

Електронний варіант ухвали можна знайти за посиланням:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/119416073