flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “Енергетична компанія “Укренерговугілля”, м.Мирноград Донецької області,

23 травня 2024, 15:13

Справа 905/245/22

 

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Де Трейдинг”, м.Київ,

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Енергетична компанія “Укренерговугілля”, м.Мирноград Донецької області,

про стягнення коштів в сумі 44 997 159,69грн.

Ухвалою суду від 20.05.2024

  1. Призначити заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Cинерджи Консалтинг» про заміну сторони її правонаступником до розгляду в судовому засіданні на 27.05.2024 року о 11:45 год., зал судового засідання № 104а

           2.Боржнику, на виконання вимог ст.6 Господарського процесуального кодексу України, зареєструвати свій електронний кабінет в підсистемі “Електронний суду” та ознайомитсь з матеріалами заяви через Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

           3.Запропонувати заявнику направити заяву про заміну сторони її правонаступником, з додатками на офіційну електронну адресу боржника, зазначену в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ek.uev@ukr.net).

  1. Товариству з обмеженою відповідальністю “Де Трейдинг” надати підтвердження та пояснення щодо відступлення права вимоги.

5.Явка представників сторін в судове засідання визнана необов’язковою.

6.Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

 Інформацію щодо руху справи можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі "Судова влада України" (dn.arbitr.gov.ua).      

 

Суддя            П.В. Демідова

Електронний варіант ухвали знаходиться в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/119127502