flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна фірма Мегаполіс інвестмент», м.Київ

15 квітня 2024, 15:21

Справа №905/1712/23

за позовом керівника Краматорської окружної прокуратури Донецької області, м.Краматорськ в інтересах держави в особі

позивача 1 Східного офісу Держаудитслужби, м.Дніпро в особі Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області, м.Маріуполь

позивача 2 Головного управління Державної податкової служби у Донецькій області, м.Маріуполь

до відповідача 1 Управління житлово-комунального господарства Краматорської міської ради, м.Краматорськ, Донецька обл.,

до відповідача 2 Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна фірма Мегаполіс інвестмент», м.Київ

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача – Східне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України  

про визнання недійсним рішення уповноваженої особи, визнання недійсним договору підряду та стягнення коштів,  ,  

 

Суддя: Кучерява О.О.

 

Ухвалою суду від 28.03.2024 постановлено:

  1. Продовжити строк підготовчого провадження на тридцять днів, до 29.04.2024.

  2. Відкласти підготовче засідання на 22.04.2024 о 12:30 год., яке відбудеться у приміщенні суду за адресою: м.Харків, пр-т Науки, 5, зал судового засідання № 307.

Повідомити учасників справи про дату та час проведення судового засідання.

Явка прокурора та учасників справи, їх представників у судове засідання не є обов’язковою.

  1. Встановити відповідачу 2 строк – до 12.04.2024 для подання відзиву на позов. Копію відзиву та доданих до нього документів одночасно надіслати (надати) прокурору, позивачам та третій особі, докази направлення (надання) надати суду одночасно з відзивом.

  2. Встановити позивачам та прокурору строк до – 16.04.2024 для подання відповіді на відзив. Копію відповіді на відзив та доданих до неї документів одночасно надіслати (надати) відповідачам та третій особі, докази направлення (надання) надати суду одночасно з відповіддю на відзив.

  3. Встановити відповідачам строк до 22.04.2024 для подання заперечень на відповідь  на відзив. Копію заперечення на відповідь на відзив та доданих документів одночасно надіслати (надати) прокурору, позивачам та третій особі. Докази направлення (надання) надати суду одночасно із запереченнями.

  4. Роз’яснити Товариству з обмеженою відповідальністю «Будівельна фірма Мегаполіс інвестмент» обов’язок відповідно до положень ст.42 Господарського процесуального кодексу України у виконання приписів ст.6 Господарського процесуального кодексу України зареєструвати свій електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модуль), що забезпечує обмін документами.

  5. Звернути увагу учасників справи на те, що в умовах дії на території України воєнного стану з урахуванням розпорядження голови Господарського суду Донецької області від 25.05.2023 № 6-р, рішення зборів суддів Господарського суду Донецької області №2 від 13.06.2022 №1 та положень ст. 3 Конституції України, зокрема:

-   доступ учасників справи до приміщення суду є обмеженим;

- участь представників учасників справи у підготовчому засіданні можлива виключно в режимі відеоконференції (з попереднім поданням відповідної заяви в порядку ст. 197 Господарського процесуального кодексу України);

- проведення підготовчого засідання у призначені дату та час буде залежати від реальної поточної ситуації у країні, зокрема, у м. Харкові, та у випадку виникнення об’єктивних обставин, які унеможливлять його проведення, розгляд справи може бути відкладений.

  1. Роз’яснити учасникам справи їх право подавати до суду заяви про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.

  2. Повідомити учасників справи, що заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути подані в електронному вигляді з використанням електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі).

 

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набрала чинності з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.    

           

 

Електронний варіант ухвали суду в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118068289